Webshop » COBI » COBI 2259 BLITZ 3,6-36S

COBI 2259 BLITZ 3,6-36S

COBI  2259 - SV-1-D COBI 2259 BLITZ 3,6-36S


Facebook

De Blitz 3.6-36S is het werkpaard van de Wehrmacht. Er is waarschijnlijk geen vrachtwagen die herkenbaarder is en algemener geassocieerd wordt met de Tweede Wereldoorlog. De Blitz, geproduceerd in vele varianten, werd gebruikt op alle Duitse fronten gedurende de gehele Tweede Wereldoorlog!

Je kunt een Blitz 3.6-36S vrachtwagen bouwen van een set van 242 COBI bouwstenen. Het model bevat elementen bekleed met prints van hoge kwaliteit die zelfs bij intensief gebruik niet slijten. 

Het ontwerp weerspiegelt op unieke wijze de oorspronkelijke vormen van zijn historische prototype in een 1:35 schaalmodel. Het voertuig heeft beweegbare wielen, openslaande deuren en scharnierende zijkanten van de laadruimte. Het voertuig verrast met nieuwe soorten bakstenen, die perfect zijn voor het bouwen van voertuigen en het gemakkelijk maken om later te wijzigen en je eigen structuren te ontwerpen. 

Een mecanicien met hoge, bedrukte schoenen en een karakteristieke kop met vetsporen. Bovendien bevat de doos een steen met de naam van het spel erop gedrukt.
De Blitz 3.6-36S is de perfecte set voor het begin van het avontuur met COBI Poolse bouwstenen. Een must-have voor liefhebbers van militairen, auto's en geschiedenis.

242 onderdelen van hoge kwaliteit,
vervaardigd in de EU door een bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring,
voldoet aan de veiligheidsnormen voor kinderproducten,
volledig compatibel met andere merken van bouwstenen,

De geschilderde patronen zullen niet vervormen of vervagen tijdens het spel of onder invloed van de temperatuur,

Duidelijke en intuïtieve instructies op basis van tekeningen en pictogrammen,

Schaal 1:35 automodel,

mechanisch figuur,

een steen met de naam van de set,

Afmetingen van het model (B x H): 18 cm x 6,5 cm

11111

€ 29,95 inclusief BTW

Beschikbaar - Voorraad: 2