Webshop » COBI » COBI 2415 VOUGHT AU-1 CORSAIR

COBI 2415 VOUGHT AU-1 CORSAIR

COBI  2415 - SV-5-E COBI 2415 VOUGHT AU-1 CORSAIR


Facebook


Productgegevens:

EAN: 5902251024154
Merk: COBI
Gewicht: 0.55 kg

De VOUGHT AU-1 ™ Corsair® is een jachtvliegtuig van de US Navy. Het werd in 1942-1952 geproduceerd door Vought-Sikorsky Aircraft. De populaire "Corsair" kwam in 1942 in dienst. De karakteristieke gebroken vleugelvorm, de naar achteren verplaatste cockpit en de propeller met een diameter van meer dan 4 meter maakten het moeilijk om hem met een andere machine te verwarren. De lange reeks van de steeds beter wordende Corsair begon te eindigen met de komst van de straalvliegtuigen. 

De Corsair nam actief deel aan de Koreaanse Oorlog, waar zij geen belangrijke rol meer speelden als jachtvliegtuigen, maar zeer goed presteerden als ondersteuningsvliegtuigen. Vanaf 1952 kwam de met het AU-1 symbool gemerkte Corsair in dienst van de US Navy. De letter "A" in de naam stond voor ondersteuningsvliegtuig. De toestellen waren bewapend met vier 20 mm kanonnen op de vleugels. Een nieuwigheid waren de haken voor het ophangen van raketten en bommen. De Corsair kon ongeveer 1.815 kg aan gevechtslading vervoeren.

Dit pakket is ontwikkeld onder licentie van het Amerikaanse mega-technologie- en defensiebedrijf Northrop Grumman. De doos van de AU-1 ™ Corsair® bevat 330 onderdelen en een pilootfiguur. Dit COBI gevechtsmodel is gemaakt met aandacht voor het kleinste detail.

Het vliegtuig heeft een bewegende propeller en ailerons. De rubberen zwenkwielen glijden uit het onderstel bij het opstijgen of landen. De vleugels zijn gevouwen op een manier die kenmerkend is voor dit vliegtuig. Met de haken kunt u raketten bevestigen. De cockpit kan worden geopend om een pilootfiguur aan het stuur te plaatsen. Het toestel is bekleed met prints van hoge kwaliteit die zelfs tijdens intensief spel niet slijten. De stickers zijn volledig verwijderd in deze set. De gravures weerspiegelen de beschildering en de uitrusting van de vliegtuigen uit de periode van de Koreaanse Oorlog.
De set bevat ook een speciale standaard, die de uitstalling van het model aantrekkelijker maakt, en een plaquette met de naam van het vliegtuig.

330 onderdelen van hoge kwaliteit,

vervaardigd in de EU door een bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring,

voldoet aan de veiligheidsnormen voor kinderproducten,

volledig compatibel met andere merken van bouwstenen,

De geschilderde patronen zullen niet vervormen of vervagen tijdens het spel of onder invloed van de temperatuur,

duidelijke en intuïtieve instructies op basis van tekeningen en pictogrammen,
speciale display stand,

1 piloot figuur,

Afmetingen van het model (L x B x H): 27 cm (10,6 ") x 33,5 cm (12,6 ") x 12 cm (4,7 ")
Afmetingen doos (L x B x H): 34,4 x 5,6 x 28 cm

11111

€ 29,95 inclusief BTW

Beschikbaar - Voorraad: 2