Webshop » COBI » COBI 2709 A22 Churchill MK. II

COBI 2709 A22 Churchill MK. II

COBI  2709 - SV-3-B COBI 2709 A22 Churchill MK. II


Facebook

Productgegeven:

EAN: 5902251027094

Merk: COBI

Gewicht: 0.31 kg

De A22 Churchill MK. II (CS) is een Britse zware infanterie ondersteunende tank uit de Tweede Wereldoorlog. Het is ook bekend als de Churchill II, bewapend met een kanon in de basis en een houwitser in de koepel - wat zijn handelsmerk was. Er werden maar weinig exemplaren van dit model geproduceerd. Churchill tanks in vele varianten werden een van de meest herkenbare Geallieerde voertuigen tijdens de oorlog. Geproduceerd in de jaren 1941-1945, werden ze verschillende keren gewijzigd. Op basis daarvan werden vele speciale voertuigen gecreëerd.

Dit miniatuurvoertuig gemaakt van COBI bouwstenen werd geproduceerd in schaal 1:48. Het is gemakkelijk te bouwen, perfect voor het begin van een avontuur met COBI bouwstenen. Het heeft een beweegbaar kanon, een draaiende geschutskoepel en rollende rupsbanden. Alle grafische details zijn prints van hoge kwaliteit die zelfs tijdens intensief spel niet vervagen. 
Het ontwerp weerspiegelt op unieke wijze de oorspronkelijke vormen van zijn historische prototype. Het Churchill II tankmodel zal perfect zijn als speelgoed, maar ook als uniek onderdeel van de collectie van elke militaire en pantserfan.

301 onderdelen van hoge kwaliteit,

Vervaardigd in de EU door een bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring,

Voldoet aan de veiligheidsnormen voor kinderproducten,

Volledig compatibel met andere merken van bouwstenen,

De geschilderde patronen zullen niet vervormen of vervagen tijdens het spel of onder invloed van de temperatuur,

Duidelijke en intuïtieve instructies op basis van tekeningen en pictogrammen,

Schaalmodel 1:48

Afmetingen van het model (L x B): 15,5 cm x 6,5 cm
Leeftijd 9+11111

€ 19,95 inclusief BTW

Beschikbaar - Voorraad: 1