Webshop » LEGO® Sets » LEGO® DOTS » LEGO® 41900 Dots Regenboog armband

LEGO® 41900 Dots Regenboog armband



LEGO® 41900 - SV-5-D LEGO® 41900 Dots Regenboog armband

LEGO® 41900 - SV-5-D LEGO® 41900 Dots Regenboog armbandLEGO® 41900 - SV-5-D LEGO® 41900 Dots Regenboog armbandLEGO® 41900 - SV-5-D LEGO® 41900 Dots Regenboog armbandLEGO® 41900 - SV-5-D LEGO® 41900 Dots Regenboog armband


Facebook

Kinderen die houden van draagbare kunst zullen deze coole LEGO® DOTS™ (41900) Regenboog armband set geweldig vinden! Deze knutselsets, speciaal ontwikkeld voor snel, gemakkelijk en intuïtief gebruik, bieden kinderen de kans om hun eigen sieraden te maken en deze aan hun kleding en stemming aan te passen. Creatieve sieradenset Deze coole armbandset bestaat uit een verstelbare, hemelsblauwe band die om zowel grotere als kleinere polsen past en 32 kleurrijke tegels, inclusief speciale tegels die zijn versierd met regenbogen en wolken, waarmee kinderen hun eigen creatieve speelgoedarmband kunnen ontwerpen, hun verbeelding en speelvaardigheden kunnen vergroten en zelf iets unieks kunnen maken. Knutselspeelgoed voor kinderen Met deze set kunnen kinderen fantasierijk bezig zijn en de armband versieren zoals zij dat willen. Passend bij hun stemming of als een geweldig staaltje zelfexpressie om te pronken met hun leuke ontwerpen, want alles is mogelijk bij deze armbanden. Een leuk cadeau voor de feestdagen, een verjaardag of een andere gelegenheid.

Stimuleer de liefde van jouw kind voor creatief bezig zijn met deze schattige LEGO® DOTS™ Regenboog armband (41900) set met een verstelbare band en 32 kleurrijke tegels. Het speelplezier begint zodra je het zakje opent en begint met versieren!

Creatieve sieraden om te laten zien! Kinderen kunnen hun ontwerpvaardigheden en zelfexpressie vergroten door deze leuke armband te versieren, de patroonsuggesties op de verpakking te volgen of hun eigen, nieuwe look te bedenken.

De kleurrijke tegels van deze en andere sets zijn geweldig om mee te gaan knutselen. Kinderen kunnen ook tegels van de LEGO® DOTS™ 41908 Extra DOTS - serie 1 gebruiken om hun armbanden met coole nieuwe decoraties nog mooier te maken.

Elke knutselfan zal deze set geweldig vinden. De flexibele armband en kleurrijke tegels vormen een perfect cadeau voor de feestdagen, een verjaardag of elke andere gelegenheid voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar.

Klein en draagbaar. Deze spannende, creatieve knutselset met eenarmband van ca. 20 cm lang is perfect voor beginnende ontwerpers om te oefenen eigen creaties te maken en vervolgens hun favoriete versie te dragen.

Gevoed door kinderfantasie voor eindeloos plezier en creativiteit! Batterijloos speelgoed helpt kinderen hun zelfstandigheid te vergroten en laat hen genieten van de vreugde van het zelf creëren van iets compleet nieuws.

Open het zakje en begin meteen met het versieren van de armband. Dankzij de eenvoudig te volgen instructies is het voor kinderen een fluitje van een cent om aan de slag te gaan, waardoor ze al snel trots kunnen zijn op hun zelf gecreëerde sieraad en veel creatief speelplezier kunnen beleven.

Geef kinderen coole dingen om zelf te maken met de LEGO® DOTS™ sets. Deze slimme sieradenontwerpsets bieden onbegrensde inspiratie die helpt de creativiteit en het zelfvertrouwen van kinderen te ontwikkelen.

LEGO® DOTS™ tegels en armbanden voldoen aan de hoogste industrienormen en onze eigen kwaliteitscriteria. Ze zijn consistent, compatibel, stevig te verbinden en elke keer weer gemakkelijk van elkaar te halen.

Wij gooien, pletten, draaien, verhitten, bijten, buigen, bekrassen en rekken de LEGO® DOTS™ tegels en armbanden om er zeker van te zijn dat elke set voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

11111

€ 4,95

Beschikbaar - Voorraad: 21


Webshop gemaakt met EasyWebshop